SwEEt_かわいい砂糖_hATi

Isnin, 1 Oktober 2012

"CONTEST BLOG SIAPA YANG KAWAII TU?"

ASSALAMUALAIKUM..^_^







Mai mai singgah ke blog sweet yang x berapa nk sweet ini^_^...
setelah sekian lama tidak join mana2 contest akhirnya ari ini sweet dapat lah join 

22 org sayang saya:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

thanks dear sebab join..love xoxo

dEdEQ dE wIshEs berkata...

SELAMAT BERSEGMEN ^_^

fiqah hamed berkata...

wah..cantik blog dia..suka header tuh..(:

orycandy berkata...

thankz semua sbb sudi sggah blog sweet^_^

Cikgu Ma berkata...

gud luck...saya dok pk2 lg nak join ke tak...segan...blog biasa2 jerr =)

Kara =) berkata...

dr segmen ni jugak ..salam kenal ^^
nice blog ^^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

nieza singgah sini... teringin nak id card tu jugak... thira (merahitujambu) yang buat kan??

orycandy berkata...

selamat singgah....klau sweet x silap btul lah tu...^_^

AmirahSyafiqah ♥ berkata...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

I'm Arina :D berkata...

Eh , nak tanya ni . Macam mana nak pastekan banner tu kat entry ek ?

orycandy berkata...

amik link bennar tu lpas tu msuk kat dlm catatan baru tekan htlm dn paste link tu

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Miss z singgah sini..Jmpt ke blog :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

orycandy berkata...

wsalam...thankz akak aimi...sbb suke dgn blog sweet^_^

kinara kinatara berkata...

wah blog awak sangat osem:)

kina singgah sini...jom ke blog kina:)

orycandy berkata...

thankz kirana sbb suke dgn blog sweet^_^

rAIHan berkata...

singgah sini,,salam blogger ^^

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Elvy Nellysha berkata...

good luck !!
:)

mia yusof berkata...

singgahs dari segmen yang same :)

aini arisyaa berkata...

salam.. dari segmen yg sama !

http://kpoppersheartstylee.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html?showComment=1350131490171#c3813427823599635750

NurulAssilah berkata...

Hye, singgah sini :)

Fendy berkata...

singgah sini n folow terus dari blog dysha..

 
Love to Design Ory.Candy. All Right Reserved To sweet.